Jak narazie wszystko idzie zgodnie z planem prawdopodobnie server bedzie maksymalnie 1 dzień później ze wzgledu na przeprowadzane na nim testy ! wgranie amx mod-a itp itd.... ale bez obaw na ferie NA PEWNO bedzie ! Pozdro...
KRAUSEREK
Edit :
UWAGA WAŻNE
Jest problem...mianowicie servery eco sa zajete tylko nie wiadomo na jak dlugo... czekamy na wplaty do końca tygodnia... ponieważ są 3 opcje...prosze o glosowanie :
1.Opcja : Czekamy do konca tygodnia na server eco 16 slotow w GDANSKU PUBLICZNY <nie wiadomo jak dlugo>
2.Opcja : Zbieramy wiecej pieniedzy na server Lite 14 slotow w WARSZAWIE PUBLICZNY <polowe drożej>
3.Opcja : Palimy glupa i stawiamy server LITE 14 slotow 10.02.2010 ale PRYWATNY czyli musi byc na nim haslo czyli tylko dla uzytkownikow tego forum i spary of curse...
Tłumacz :
Prywatny server = musi być na nim Hasło... lecz Hasła nie można publikowac.... [jest duzo tańszy]
Publiczny server = nie wymaga hasla moze na niego kazdy wejsc.... [jest duzo droższy]
Jak na moje to bedzie ta 3 opcja... palimy glupa
1 opcja : pewnie został server wykupiony niedawno... wiec bedziemy czekac miesiac albo akurat w tym tygodniu uplynie komus termin i sie zwolni jeden server...
2 opcja : raczej nie zbierzemy tyle siana dajac po 5 zł... wiec LAJPA
3 opcja : LIPA BO JEST TE JEBANE HASLOOOO
Przykro mi ale to zależy od www.pukawka.pl
Jeśli kogos to pocieszy test servera odbedzie sie w ten Piątek o godz 18-20 dziekuje.. .!
I NAKŁANIAM DO WYSŁANIA SMS przynajmniej za 5zł ! pozdro..
KRAUSER
EDIT :
UWAGA
wszystko pod kontrolą server został zamowiony teraz tylko trzeba go opłacić....tia...
Narazie jest tylko 2 adminow
- Krauser (ja) -głowny admin
- Pampers (on) - zastepca głownego admina
- Wolne
- Wolne
Podania na "admina" mozecie pisac rzecz jasna w dziale "Podania"...
POZDRO
Krauser